Zapatillas.be

Over Zapatillas

Zapatillas zijn niet zomaar je zoveelste paar sandalen. Het is een uitzonderlijk product met een lange geschiedenis van ambacht en traditie. Lees hieronder wat ze zo uniek maakt.

En ben je na het lezen nog niet overtuigd? Wacht dan maar tot je ze aan je voeten hebt!

Handgemaakt in kleine familiebedrijfjes

Gemaakt met passie, trots en toewijding

Het maken van de Avarca, het is de passie van vele families in Menorca. De zoon tekent het ontwerp, de vader snijdt het leer, de moeder zwoegt achter de naaimachine en de schoondochter neemt de verkoop op zich. Om het beste uit elke sandaal te halen, worden al onze Zapatillas handgemaakt in kleine familiebedrijfjes. In ruil voor een eerlijk loon, krijgen wij Avarcas opgestuurd ondergedompeld in zorg, trots en traditie.

Sterk in hun eenvoud, tijdloos en stijlvol

Trends komen en gaan, maar tijdloze Zapatillas blijven bestaan.  Het zijn échte klassiekers, die je dankzij hun sterke kwaliteit en eenvoud elke zomer opnieuw kunt dragen. Of je nu houdt van casual of chique, kleurrijk of sober, de Avarca past zonder twijfel bij jouw zomergarderode en raak je door zijn stijlvol karakter maar niet beu gezien. Vanaf je ze aan je voeten hebt gevoeld, zal je niet meer verder willen zonder. Ze zijn elegant, voordelig en lopen goddelijk: met een paar Avarcas zit je altijd goed!

Zomers ontspannen met tijdloze Zapatillas

Kwaliteit als duurzaam

business plan

Slow fashion & upcycled

Geen massaproductie en geen solden tot 70%: we bieden een kwalitatief product aan tegen een scherpe prijs. De Avarca is een absolute musthave lederen sandaal met een zool van gerecycleerde autoband. Sterk en soepel leer? Uiteraard! Ze worden gemaakt op de traditionele ambachtelijke manier met een stevige portie trots en toewijding. We kiezen dan ook bewust voor een aantal sterke modellen met voldoende kleurenvariaties die onze vaste collectie levend houden. Met een minimum aan zorg, kan je zomer na zomer volop genieten van je Zapatillas.